Alle prijzen, specificaties Mazda CX-30

De nieuwe CX-30 is evenals de nieuwe Mazda3 standaard zeer rijk uitgerust met onder andere Radar Cruise Control, projectie head-up display, airconditioning, parkeersensoren achter, Mazda Connect met DAB+/Apple CarPlay/navigatie en het bij Mazda bekende brede assortiment aan veiligheidssystemen. Daarnaast kent de CX-30 een paar unieke designelementen, zoals 16-inch lichtmetalen velgen in Gray, zwarte bekleding met donkergrijze zitting, een aantal hoogwaardige dashboardelementen in donkerblauw kunstleder, waaronder de middenarmsteun en de deurpanelen en een grijze hemelbekleding. Deze standaarduitrusting in combinatie met de 2.0 Skyactiv-G 122 en handgeschakelde zesversnellingsbak is leverbaar vanaf € 29.990,- rijklaar. Voor de versie met zestraps automaat moet € 2.000,- meer betaald worden.

De Comfort uitrusting voor € 31.740,- rijklaar biedt onder meer een elektrische achterklep, dimmende binnen/buitenspiegel, climate control in twee zones, keyless entry en stuurwiel- en stoelverwarming. Optioneel kan men kiezen voor een Bose® premium audiosysteem (€ 750,- euro) en/of zwart leder interieur met elektrische stoelverstelling (€ 1.250,-).

Het Skyactiv-X aanbod op de CX-30 start bij de Comfort uitvoering. Deze motor heeft een zeer laag brandstofverbruik van 4,6 liter per 100 kilometer met een CO2 emissie van 105 g/km* Alle handgeschakelde versies met Skyactiv-X, zowel FWD als AWD, beschikken over een energielabel B. De versies met automaat over een C of D label. Alle versies van de nieuwe Mazda CX-30 met Skyactiv-X zijn standaard voorzien van bredere uitlaatsierstukken en 18-inch lichtmetalen velgen. De CX-30 met Skyactiv-X motor is verkrijgbaar vanaf € 32.990,- rijklaar. Dat betekent slechts € 1.250,- voor de bijzondere en sterkere motor en de 18-inch lichtmetalen velgen ten opzichte van de Skyactiv-G Comfort.

Of er kan gekozen worden voor de Luxury uitvoering met als optie het i-Activsense pakket. Bij de Skyactiv-X motor kan er gekozen worden voor Pure White lederen bekleding, een schuif-/kanteldak (alleen i.c.m. het i-Activsense pakket) en AWD (alleen i.c.m. met het i-Activsense pakket en het schuif-/kanteldak). De meerprijs van de Luxury ten opzichte van de Comfort is € 2.000,-.

Leaseprijzen beginnen bij € 385,- ex BTW voor een looptijd van 60 maanden en 10.000 km, operational lease. Voor de Skyactiv-X is dat vanaf 399,- ex BTW en voor de zeer aantrekkelijke CX-30 Luxury vanaf 419,- ex BTW.

Private Lease van de Mazda CX-30 begint bij € 425,- voor 60 maanden en 10.000 km. Skyactiv-X is vanaf € 459,- beschikbaar en de CX-30 Luxury vanaf € 489,-.

Raadpleeg voor meer informatie www.mazda.nl