Nieuwe Hyundai i10 maakt groots statement in A‑segment

Compact vanbuiten, groots vanbinnen, dynamisch, modern, volwassen en óók nog eens boordevol veiligheidssystemen en connectiviteitsoplossingen. De geheel nieuwe Hyundai i10 maakt letterlijk een groots statement in het A-segment. De nieuwe A-segmentauto beleeft zijn wereldpremière op de internationale autoshow van Frankfurt (IAA, van 12 t/m 22 september 2019) en komt januari 2020 op de Nederlandse markt.

De Hyundai i10 is sinds de introductie van de eerste generatie in 2008 uitgegroeid tot een succesvol model in Europa. Net als bij het uitgaande model is de geheel nieuwe Hyundai i10 ontworpen, ontwikkeld en gemaakt in Europa. De geheel nieuwe, dynamische vormgeving gaat hand in hand met compromisloos gebruiksgemak en comfort. Tel daar de uitgebreide veiligheidsuitrusting bij op en de nieuwe Hyundai i10 vormt in zijn totaliteit een meer dan compleet pakket.

‘Sinds jaar en dag is de Hyundai i10 een van onze bestverkopende modellen en belangrijk voor de groei van Hyundai in Europa. We blijven met de introductie van de nieuwe i10 trouw aan klanten die een A-segmentauto wensen’, zegt Andreas Christoph Hofmann, Vice President Marketing en Product bij Hyundai Motor Europe. ‘In de nieuwe generatie Hyundai i10 maken we de nieuwste technologieën al beschikbaar voor onze klanten. Daarom benadrukken we voor de nieuwe i10 het gevoel dat klanten krijgen bij deze compacte stadsauto: het lijkt een kleine auto, maar hij maakt een groots statement!’

Raadpleeg voor meer informatie www.hyundai.nl