Nieuwe Passat voordeliger en standaard met DSG

De introductie van de nieuwe Volkswagen Passat komt steeds dichterbij. In het jaar waarin het 30-miljoenste exemplaar van de band rolde, komt Volkswagen met een nieuwe versie met nieuwe motoren, een vernieuwd design en innovatieve technologie. De nieuwe Passat is nu nóg rijker uitgerust en standaard voorzien van de geliefde DSG-automaat. De eerste uitvoeringen zijn vanaf vandaag te configureren en te bestellen. De zeer scherp geprijsde Passat 1.5 TSI DSG Comfort Business, met een prijs vanaf € 39.575*, zal in augustus bestelbaar zijn.

De nieuwe Passat springt in het oog met zijn nieuw vormgegeven grille en bumpers. Nieuwe LED-koplampen, -dagrijverlichting, -mistlampen en -achterlichtunits dragen bij aan de nieuwe frisse look. Ook zijn er nieuwe exterieurkleuren en velgen beschikbaar. In het interieur vallen vooral de nieuwe materialen en het design van het stuur op.

IQ.DRIVE
IQ.DRIVE is de nieuwe naam voor alle assistentiesystemen van Volkswagen die (gedeeltelijk) autonoom rijden mogelijk maken. Voorbeelden van systemen die in IQ. DRIVE geïntegreerd zijn, zijn Travel Assist, Emergency Assist en het vernieuwde Lane Assist. IQ.LIGHT LED-matrix verlichting is eveneens nieuw voor de Passat.

Raadpleeg voor meer informatie www.volkswagen.nl