De BMW X7

De BMW X7

De BMW X7

Een nieuwe dimensie van luxe: de BMW X7 combineert de uitstraling, exclusiviteit en ruimtelijkheid van een luxeauto met de veelzijdige, wendbare rijeigenschappen van een Sports Activity Vehicle (SAV). De productie van de BMW X7 vindt plaats in de BMW fabriek in Spartanburg (Verenigde Staten). De marktintroductie is eind maart 2019.

Porsche 911 Speedster gaat in product

Porsche 911 Speedster gaat in product

Porsche 911 Speedster gaat in productie

We hadden al zo’n vermoeden en nu heeft Porsche het zelf bevestigd: de bijzondere Porsche 911 Speedster gaat in productie. Wanneer exact weten we alleen nog niet. Porsche 911 Speedster
Porsche presenteerde eerder dit jaar al een conceptversie van de 911 Speedster ter gelegenheid van het 70-jarige jubileum van Porsche dat dit jaar gevierd wordt. Op de autoshow van Parijs staat opnieuw een 911 Speedster in de schijnwerpers en laat Porsche weten dat het model definitief in productie gaat.

Het wordt wel duwen en trekken om een exemplaar, want er worden slechts 1.948 stuks gebouwd. De Porsche 911 Speedster deelt zijn basis met de Porsche 991 (huidige, zevende generatie Porsche 911) en is het eerste model waarop het Heritage Design Pakket wordt aangeboden. Dat is ontworpen door Porsche Exclusive Manufaktur en geeft klanten nog meer personaliseringsmogelijkheden.

Oude namen keren terug bij Toyota

Oude namen keren terug bij Toyota

Oude namen keren terug bij Toyota

Op de Toyota-stand op de Autosalon van Parijs (4-14 oktober) keren twee bekende namen terug: Corolla en Camry. Ook presenteert Toyota de nieuwe generatie RAV4. Meer dan de moeite waard om er even langs te lopen.

Peugeot pakt uit met e-Legend en 508 SW

Peugeot pakt uit met e-Legend en 508 SW

Peugeot pakt uit met e-Legend en 508 SW

Peugeot speelt op de Autosalon van Parijs (4-14 oktober) een thuiswedstrijd. En dus pakt het Franse merk best groot uit. De 508 SW beleeft op de beursvloer zijn werelddebuut, maar Peugeot introduceert ook direct plug-in hybrides van de 508 en 3008. De absolute klapper van Peugeot – en misschien wel van de beurs – is de e-Legend Concept: een knipoog naar de 504 Coupé.

Nieuwe BMW 3 serie in maart bij dealer

Nieuwe BMW 3 serie in maart bij dealer

Nieuwe BMW 3 serie in maart bij dealer

Radicaal anders oogt de gloednieuwe BMW 3 Serie niet. Toch is geen enkel schroefje gelijk gebleven van de zevende generatie, die op de autoshow van Parijs is gepresenteerd.

De nieuwe BMW 3 Serie oogt meer gedrongen, maar dat ervaar je totaal niet in de auto. Hij biedt meer bewegingsruimte voorin, het zicht naar achteren is sterk verbeterd en er is meer beenruimte voor passagiers op de achterbank. In de kofferbak kun je 480 liter bagage kwijt en de rugleuning van de achterbank is in ongelijke delen neerklapbaar (40:20:40).

De 3 Serie is ook voorzien van nieuw ontworpen stoelen en een verbeterde achterbank. Hoogwaardig Vernasca-lederen bekleding is optioneel leverbaar. Tevens is alles gedaan om het interieur nog stiller te maken. Zo zijn de A-stijlen gevuld met schuim en is akoestische beglazing voor de voorruit toegepast. Portieren met akoestische beglazing optioneel verkrijgbaar.

Nieuwe Mercedes-Benz B-Klasse: meer sport in de tourer

Nieuwe Mercedes-Benz B-Klasse: meer sport in de tourer

Nieuwe Mercedes-Benz B-Klasse: meer sport in de tourer

De nieuwe B-Klasse legt de nadruk op sport in de Sports Tourer. Hij ziet er dynamischer uit dan zijn voorganger en biedt meer rijdynamiek in combinatie met nog meer comfort. Zijn avantgardistische interieur biedt een uniek gevoel van ruimte door het design van het dashboard. Het bijzondere aan het dashboard is het hoofdgedeelte dat wegbuigt richting de inzittenden en dat uitsparingen heeft ter hoogte van de bestuurder en de voorpassagier. De intuïtieve user interface van het lerende MBUX multimediasysteem is baanbrekend. Tot de sterke eigenschappen behoren de heldere weergave, de “Hey Mercedes” spraakbediening, het standaard touchscreen en functies als MBUX Augmented Reality. Dankzij moderne rijassistentiesystemen heeft de B-Klasse een van de hoogste actieve veiligheidsniveaus in het segment, met functies die zijn overgenomen van de S-Klasse. Daarnaast is het interieur ruimer, terwijl de motoren zuiniger en milieubewuster zijn. Ook maakt een achttraps transmissie met dubbele koppeling zijn debuut. De verkoop van de nieuwe B-Klasse start in december 2018, terwijl de marktintroductie voor februari 2019 gepland staat.

Raadpleeg voor meer informatie www.mercedes-benz.nl