Hoe krijgen ze het nog voor elkaar?!

Hoe krijgen ze het nog voor elkaar?!

Hoe krijgen ze het nog voor elkaar?!

Terwijl Formule 1 eigenaar Chase Carey zich samen met circuit organisatoren en de FIA achter de oren krabt hoe in ‘s-hemelsnaam nog een acceptabele kalender 2020 in elkaar te puzzelen komt er slecht nieuws van overzee! De Grand Prix van Amerika (25 oktober) zóu op de tocht staan! Nieuwe maatregelen ter bestrijding van het in het land immens om zich heen grijpende Coronavirus noopt tot strengere langdurige voorschriften. Kán dus goed zijn dat die race geen doorgang kan vinden. Zo blijven we in het ongewisse, nog steeds. Gaat de Formule 1 nog rijden dit jaar of is het zinvoller daarvan af te zien en met frisse moed in 2021 te starten? Red Bull adviseur Helmut Marko is een van de voorstanders van verlaging van het budgetplafond. Maar de Oostenrijker wil zelfs verdergaan en ook de salarissen van onder andere de coureurs naar een (lager) maximum jaarbedrag brengen. Hij realiseert zich dat Max Verstappen er niet blij mee zou zijn! Dat zullen nog wel meer coureurs niet zijn! Helmut benadrukte nogmaals dat een hernieuwde samenwerking met Sebastian Vettel er bij Red Bull Racing niet inzit. Men is tevreden met eerste rijder Max Verstappen en de goed presterende Alexander Albon.

RaceFan F1 ‘Start’ 2020, Collectors-item!!

RaceFan F1 ‘Start’ 2020, Collectors-item!!

RaceFan F1 ‘Start’ 2020, Collectors-item!!

In alle zaken van Boeken Voordeel verkrijgbaar maar bij hen kun je ook online bestellen: www.boekenvoordeel.eu (binnen 1 dag na besteld in huis!!). Die mag in je collectie niet ontbreken! Groeit al uit tot een unieke editie.

Immers alle teams, coureurs, Grand Prix’ en circuits 2020 staan er volgens de oorspronkelijke FIA kalender-opgave in opgenomen met de meest schitterende fotografie. Plus hoofdstukken met interessante gegevens erbij. Daarmee is RaceFan F1 ‘Start’ 2020 inmiddels uitgegroeid tot een echt collectors-item, zo kun je stellen. Met bovendien een special over Formule-E en aandacht voor een aantal andere vooraanstaande autosport series. Jan Lammers schreef een voorwoord er toen van uitgaande dat 3 mei The Dutch Grand Prix gereden zou worden